Tortosa Ciutat Gegantera | Inscripcions
16462
page-template-default,page,page-id-16462,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
PARTICIPACIÓ DE GRUPS AMB FIGURES

INSCRIPCIONS TANCADES

A la Ciutat Gegantera de Catalunya s’hi podran inscriure totes les colles que ho desitgin.

 

Per assolir aquest objectiu, inicialment s’obrirà un temps de preinscripció en què totes les colles que vulguin participar-hi, puguin omplir un formulari confirmant la seva disponibilitat i passades unes setmanes, s’obrirà el període d’inscripció definitiu.

 

Aquest mateix grup d’experts, serà l’encarregat de dividir a les colles en els diferents blocs temàtics, valorant els següents objectius:

 

  • Que hagi una àmplia representació de tot el territori català.
  • Que els grups participants, tinguin una harmonia amb el conjunt de la festa.
  • Les figures han de tenir una representativitat real amb els valors que es volen transmetre en la festa de Ciutat Gegantera.
  • Hauran de participar amb el conjunt complet (parella o grup de gegants).

 

En cas que no es completi un mínim de colles, seran convidades expressament per acabar de conformar l’activitat.

INSCRIPCIONS

INSCRIPCIONS TANCADES

VOLUNTARIAT

Per tal de poder desenvolupar i assolir els objectius del present projecte, s’afegeix un nou equip de treball per reforçar els apartats anteriors i ajudar a garantir el bon funcionament i desenvolupament de la Ciutat Gegantera, els voluntaris. Aquest equip de treball col·laborarà conjuntament amb els diferents equips de treball que requereixen de voluntariat: programació, logística, àpats i Protecció Civil.

 

Per tal de poder formar part de la xarxa de voluntariat, només cal omplir el formulari VOLUNTARIAT de la part inferior d’aquesta pàgina i se’ns enviarà directament al nostre correu electrònic. Aquest formulari està obert a tota la ciutadania que vulgui participar amb nosaltres.

 

D’altra banda, es treballarà amb totes les entitats del municipi de Tortosa per tal de captar voluntaris i col·laboradors tant per als actes propis de la Colla Gegantera de Tortosa com per possibles actes compartits.

 

De totes aquelles inscripcions que rebem, caldrà fer una selecció del voluntariat segons les tasques a desenvolupar, que aniran des del suport en l’organització dels esdeveniments, on necessitarem voluntariat molt actiu i amb capacitat de muntar i dirigir actes, i també capaç de cooperar amb altres equips de treball; i suport en organització d’àpats, on buscarem un voluntariat de mitjana edat agradable, meticulós i treballador.

 

El primer dia com a Ciutat Gegantera es convocarà una reunió amb els voluntaris per tenir presa de contacte i explicar les tasques a realitzar, on podrem formar els grups i designarem els responsables de les tasques. Aquesta reunió es repetirà durant els dos dies més que dura el cap de setmana de Ciutat Gegantera, per designar dia a dia les tasques de cada grup, quedant sempre propers a tota la ciutadania que ens ajudi i poder resoldre qualsevol inconvenient que pugui sorgir.

 

Als voluntaris, de la mateixa forma que els membres de la Colla Gegantera de Tortosa, se’ls farà entrega d’una camiseta distintiva de la nostra associació, per tal de poder-nos distingir d’entre la multitud a simple vista, i que la gent ens reconegui sense esforç. De la mateixa forma, es facilitarà als nostres voluntaris un programa d’actes amb les ubicacions, detall de tots els actes i punts d’interès.

INSCRIPCIONS VOLUNTARIAT

INSCRIPCIONS TANCADES

POLÍTICA DE PRIVACITAT

El domini ciutatgegantera2021.cat és propietat de la Colla Gegantera de Tortosa i com a responsable del tractament garanteix un nivell adequat i coherent de protecció de les persones físiques respecte a les seves dades personals d’acord a l’establert en el Reglament Europeu de Protecció de dades 679/2016 i la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia de Drets Digitals.

Tractarà les seves dades personals amb total lleialtat i compromís d’acord a les bases jurídiques que permetin la licitud del tractament.

Per donar compliment al reglament 679/2016 i la llei orgànica 3/2018, s’ha elaborat un registre d’activitats de tractament i s’han adoptat les mesures de seguretat tant tècniques com a organitzatives necessàries per garantir els drets i llibertats de les persones afectades pel tractament realitzats per la Colla Gegantera de Tortosa.

A més aplica el principi de transparència en tractament de dades personals, facilitant a les persones una informació concisa, fàcilment accessible, completa i amb un llenguatge fàcil d’entendre i alhora facilitant l’exercici de drets per mitjà de formularis.

 

Finalitat del tractament i legitimació:

A través del nostre lloc web tractarem les seves dades per a les següents finalitats:

  • Subscriure-li al nostre butlletí de notícies, legitimats per l’establiment de la relació contractual que es fonamenta en la seva subscripció, Article 6.1.b RGPD.
  • Atendre les seves sol·licituds de contacte legitimats pel seu consentiment segons s’estableix en l’article 6.1.a RGPD i en el nostre interès legítim de comunicar-nos amb els nostres usuaris, Article 6.1.f RGPD
  • Poder gestionar la seva compra dels nostres productes, legitimats per l’establiment de la relació contractual, Article 6.1.b RGPD.

 

Conservació

Les seves dades seran conservades per poder dur a terme les finalitats per les quals han estat recollides i tractades, una vegada que aquestes finalitzin es destruiran y guardarem únicament les estrictament necessàries per poder resoldre reclamacions.

Destinataris de les seves dades

Les seves dades no seran cedides a tercers, salvo que sigui estrictament necessari per al desenvolupament d’alguna de les nostres activitats o per obligació legal.

Drets dels interessats

Com a usuari del web ciutatgegantera2021.cat, la persona interessada té dret a accedir, rectificar o sol·licitar la supressió de les seves dades, quan consideri que ja no són necessàries per la finalitat per la qual van ser recollides, i a sol·licitar la limitació del tractament de les mateixes, que en tal cas només es conservaran les estrictament necessàries per portar a terme l’exercici de possibles reclamacions. Per poder exercir aquests drets s’ha de posar en contacte amb la Colla Gegantera de Tortosa dirigint-se a ciutatgegantera2021@gmail.com.

Així mateix, en cas de no estar satisfet amb l’atenció de la seva sol·licitud de drets, té dret a presentar una reclamació davant www.aepd.es