Tortosa Ciutat Gegantera | Inscripcions
16462
page-template-default,page,page-id-16462,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
PARTICIPACIÓ DE GRUPS AMB FIGURES

A la Ciutat Gegantera de Catalunya s’hi podran inscriure totes les colles que ho desitgin.

 

Per assolir aquest objectiu, inicialment s’obrirà un temps de preinscripció en què totes les colles que vulguin participar-hi, puguin omplir un formulari confirmant la seva disponibilitat i passades unes setmanes, s’obrirà el període d’inscripció definitiu.

 

Aquest mateix grup d’experts, serà l’encarregat de dividir a les colles en els diferents blocs temàtics, valorant els següents objectius:

 

  • Que hagi una àmplia representació de tot el territori català.
  • Que els grups participants, tinguin una harmonia amb el conjunt de la festa.
  • Les figures han de tenir una representativitat real amb els valors que es volen transmetre en la festa de Ciutat Gegantera.
  • Hauran de participar amb el conjunt complet (parella o grup de gegants).

 

En cas que no es completi un mínim de colles, seran convidades expressament per acabar de conformar l’activitat.

INSCRIPCIONS
Inscripcions
VOLUNTARIAT

Per tal de poder desenvolupar i assolir els objectius del present projecte, s’afegeix un nou equip de treball per reforçar els apartats anteriors i ajudar a garantir el bon funcionament i desenvolupament de la Ciutat Gegantera, els voluntaris. Aquest equip de treball col·laborarà conjuntament amb els diferents equips de treball que requereixen de voluntariat: programació, logística, àpats i Protecció Civil.

 

Per tal de poder formar part de la xarxa de voluntariat, només cal omplir el formulari VOLUNTARIAT de la part inferior d’aquesta pàgina i se’ns enviarà directament al nostre correu electrònic. Aquest formulari està obert a tota la ciutadania que vulgui participar amb nosaltres.

 

D’altra banda, es treballarà amb totes les entitats del municipi de Tortosa per tal de captar voluntaris i col·laboradors tant per als actes propis de la Colla Gegantera de Tortosa com per possibles actes compartits.

 

De totes aquelles inscripcions que rebem, caldrà fer una selecció del voluntariat segons les tasques a desenvolupar, que aniran des del suport en l’organització dels esdeveniments, on necessitarem voluntariat molt actiu i amb capacitat de muntar i dirigir actes, i també capaç de cooperar amb altres equips de treball; i suport en organització d’àpats, on buscarem un voluntariat de mitjana edat agradable, meticulós i treballador.

 

El primer dia com a Ciutat Gegantera es convocarà una reunió amb els voluntaris per tenir presa de contacte i explicar les tasques a realitzar, on podrem formar els grups i designarem els responsables de les tasques. Aquesta reunió es repetirà durant els dos dies més que dura el cap de setmana de Ciutat Gegantera, per designar dia a dia les tasques de cada grup, quedant sempre propers a tota la ciutadania que ens ajudi i poder resoldre qualsevol inconvenient que pugui sorgir.

 

Als voluntaris, de la mateixa forma que els membres de la Colla Gegantera de Tortosa, se’ls farà entrega d’una camiseta distintiva de la nostra associació, per tal de poder-nos distingir d’entre la multitud a simple vista, i que la gent ens reconegui sense esforç. De la mateixa forma, es facilitarà als nostres voluntaris un programa d’actes amb les ubicacions, detall de tots els actes i punts d’interès.

INSCRIPCIONS VOLUNTARIAT

Voluntariat